dimarts, 29 de març de 2011

Terapia de Desprogramació Biològica

Quan vius un enorme estrés davant qualsevol situació i no pots parar de pensar una i altre vegada en la mateixa historia, el teu cervell busca la sol.lució a aquest gran estrés que no el deixa estar en pau i funcionar correctament. Si aquesta sol.lució no es produeix en un marge de temps prudent el cervell envia l'ordre de "biologitzar" el problema derivant-lo al teu cos en espera de poguer sol.lucionar el conflicte. El cervell moriria d'esgotament o per distracció si quedés permanentment buscant la sol.lució i és per aquest motiu que per salvar-te d'aquesta "mort segura" decideix del.legar el conflicte en el cos que té una major resistència que el cervell.


Comprendre aquesta nova forma sobre el funcionament del cervell ens porta a tenir un nou concepte de sanació dels conflictes que veiem reflexats al nostre cos (conductes, enfermetats, dolors ...). Trobar el moment exacte en el que es va originar el conflicte farà que puguis trobar una sol.lució en aquest moment, podrás donar-li una sol.lució al teu cervell per tal que pugui alliberar-te del missatge biologic del teu cos.


En aquesta terapia s'utilitzen eines com l'arbre genealogic, la relaxació guiada, la interpretació energètica del cos, el tapping i l'analisi dels moments de shock de la vida la persona.


És una terapia per les persones que busquen respostes, que volen saber el perquè de la seva història i dolències. Es pot treballar en consulta el sentit de vida, la comprensió del propi arbre genealógic per entendre els patrons o "rols" repetitius a la familia, qualsevol conducta que vulguem canviar que es manifesta en el present i no aconseguim esbrinar-ne la causa, així com qualsevol molestia física.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada