dilluns, 19 d’abril del 2010

Aromaterapia

La confiança en la saviesa de la natura (una veritable i eficaç farmacia natural) és la base de l'aromaterapia. Els olis essencials s'extreuen d'arrels, fulles, flors, fruites, herbes, etc. ... amb un valor preventiu i terapéutic demostrat durant tota la història.

El nas contè 10 mil.lions de neurones que atrapen les molécules odoríferes, i aquestes neurones són els receptors olfatoris que envien les olors al sistema límbic o centre emocional del cervell, per aquest motiu els beneficis de l'aromateria actuen sobre el sistema nervios central i tambè estimulant el fluxe energètic de la persona.

La essència de la planta o flor, és una substancia viva, pura i natural que conté tot el poder concentrat de la seva força vital, l'oli essencial en realitat és volatil i no olios (l'oli és la base per l'aroma).

Hi ha infinitat d'olis essencials pero si voleu tenir un bàsic sería el de Lavanda, ja que és un relaxant del sistema nervios i muscular pel que és apte per estats d'ansietat i nerviosisme així com per fer fregues en dolors musculars.

Els olis essencials són un fantástic complement en terapies com el reiki, el massatge neurosedant i la reflexología podal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada