dijous, 20 d’octubre de 2011

La filosofia de treball d'Espai InteriorEls trastorns emocionals (ansietat, angoixa, apatia, depressió, insatisfacció…), el malestar i la malaltia és la forma que utilitza el teu cos per comunicar-te que alguna cosa no va bè al teu interior, la teva energia vital queda bloquejada i no flueix amb llibertat.

Per tal de restablir l’equilibri energètic és necessari trobar la causa que ha activat aquesta alteració, és necessari rebre el missatge que el teu cos vol donar-te per així desactivar el malestar (sigui físic, emocional o mental). Quan et permets aquesta escolta de tú mateix el fluxe energètic queda restablert.

Per entendre millor aquest concepte podem utilitzar una metàfora; imagina el teu cos com un vehicle, el teu malestar és el senyal d‘emergència que s'il.lumina al panell de control pero no és el que va malament del teu vehicle, el símptoma només és la llum que t’avisa. Quan t'ocupes només de sol.lucionar els símptomes és com tapar o extreure la lum d'avís sense anar a sol.lucionar el veritable problema.

L'energia és la força creadora més gran de l'univers, totes les coses del nostre món per ser creades han necessitat d'un primer impuls energètic. A través de la terapia energètica que escullis podras modificar la teva propia energia creant els canvis que dessitjes al teu interior i d'aquesta forma començar a gaudir de la vida que et mereixes.

El que et proposo són sessions integrals d’acompanyament per tal de restablir el bon funcionament del teu cos i la teva energia a través de les teràpies naturals que he practicat en els últims anys.

Carme Esteban
Terapeuta Energètica Integral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada