dimecres, 3 de novembre de 2010

Flors de Bach pel teu creixement intern

La clau per escollir el teu preparat ideal de Flors de Bach és reconeixer exactament com et trobes en aquest moment. Has de coneixer quin és el teu estat d'ànim actual per després identificar-lo amb la flor apropiada.
Quan ens trobem inmersos en crisis internes reconeixer el que ens passa és en realitat una tasca molt difícil i és aqui on és interesant rebre la opinió d'un terapeuta especialitzat en terapia floral.

Moltes vegades és difícil ser sincers amb nosaltres mateixos i admetre com ens sentim. El terapeuta utilitza els seus coneixements i la intuició per elaborar un preparat que t'ajudi a sortir de la situació estancanda en la que et trobes. Les flors de bach t'ajuden a veure el món desde un altre punt de vista desde el que mai t'havies aturat a mirar, són una excel.lent eina pel creixement personal i la curació emocional.
Amb el preparat s'elabora un informe descriptiu de les flors que s'inclouen amb el detall de les qualitats de cada una d'elles. És un escrit totalment personalitzat amb la informació necessaria per tal que miris en la direcció correcta i puguis veure les parts de la teva vida que no es troben en equilibri.
Com a petita guia el Dr. Bach va englobar els diferents símptomes psíquics en 7 categories o estats emocionals:

- Desalè o desesperació
- Falta d'interés en el present
- Por
- Inseguretat
- Hipersensibilitat a l'entorn
- Excessiva preocupació pel benestar dels altres
- Soletat

!! Deixa't ajudar per la potent vibració de les flors !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada